VM Cross er en unik og once-in-a-liftetime mulighed for alle, der kan lide løb og at bevæge sig. For første gang i historien åbnes VM Cross op for, at alle kan deltage – og netop det skal symboliseres med en unik medalje. Det er hermed en ære at præsentere denne medalje. 

Foto: Design af medaljen, som alle gennemførende i motionsløbene til VM Cross får (VM Cross).

Det er vist ingen hemmelighed mere, at VM Cross i Aarhus den 30. marts 2019 går nye og innovative veje, og har store visioner for eventet, og løb i Danmark. En af de store visioner er at gøre cross-løb tilgængeligt for alle.

Og derfor har man for første gang valgt at åbne VM Cross op for alle – og har tilføjet flere motionsløb på samme dag og rute som eliten løber. Det er helt ekstraordinært, og normalt er VM-ruten helt eksklusiv for eliten, som består af verdens absolut bedste løbere. Men denne gang – ihvertfald for første gang, og meget vel den eneste gang – så åbnes VM-ruten altså op for motionsløbere, og det betyder også, at alle helt ekstraordinært får mulighed for at løbe på taget af Moesgaard Museum som en del af et event.

Med andre ord – det kan ikke understreges nok, at denne mulighed nok ikke kommer igen. Man har ikke blot muligheden for at opleve og se et VM i baghaven af Aarhus som tilskuer – man har også mulighed for at være deltager. Og man kan endda gøre begge ting. Se verdens elite løbe om formiddagen og lidt efter middag, og løb selv med i en af motionsdistancerne senere på dagen.

2 km | Sprint
4 x 2 km | stafet
4/8/12 km | Cross & Trail
10 KM | VM-Løbet: The Search

DET ULTIMATIVE SYMBOL

Et af de ultimative symboler på din deltagelse vil være en medalje. Og denne medalje er ikke blot hvilken som helst medalje. Det er nemlig en replica af selveste VM-medaljen, som verdens bedste løbere får, når vinderne af eliteløbene kåres. Du kan altså gå hjem med en medalje, som meget få i verden nogensinde kommer til at få.

Tjek medaljen ud ovenfor og forestil dig at have den hængende hjemme hos dig. Hop derfor ind på tilmeldingen og skriv dig, dine venner, familie og kollegaer på startlisten hurtigst muligt, så du sikrer dig en plads – og dernæst er det blot op til dig at gennemføre, så giver vi dig denne medalje om halsen, når du krydser målstregen – til evigt minde om dengang VM Cross var i Aarhus, Danmark, og DU var med!