Rikke Boes Larsen kommer fra Sønder Omme, og tager sammen med mange fra løbeklubben Team Sdr. Omme IF til VM Cross, hvor de fylder en bus og glæder sig til en hyggelig dag med masser af socialt samvær og udfordrende løb.  

Navn: Rikke Boes Larsen 

Alder: 48 år

Bopæl: Sønder Omme

Beskæftigelse: Gift med Michael og mor til Emil på 21 år og Jonas på 19 år. Uddannet kok og arbejder som souschef i LEGO kantinerne i Billund. Bestyrelsesmedlem i Team Sdr. Omme IF og aktiv løber på motionsniveau. 

Løbedistance til VM Cross: 4/8/12 km Cross + Trail (The Toughest), om jeg løber 4 eller 8 km har jeg ikke besluttet mig for endnu. 

Foto: Privatfoto (Rikke Boes Larsen).

Hvorfor har du tilmeldt dig VM Cross 2019?

Jeg har tilmeldt mig igennem Team Sdr. Omme IF. Vi fylder en bus med glade løbere og tager afsted for at få hyggelig dag med socialt samvær og udfordrende løb.

Hvad glæder du dig mest til ved VM Cross 2019?

Jeg glæder mig til en god og anderledes løbeoplevelse sammen med mange andre løbere samt en god stemning i den dejlige natur omkring Moesgaard. VM Cross i Aarhus giver mulighed for at heppe på verdens bedste løbere og selv afprøve ruten.

Har du løbet cross før? 

Ja, jeg løber vintercross. Jeg er tilmeldt DGI sydvest cross. En serie med 9 løb fordelt over efterår og vinter. Jeg synes det er et godt alternativ til at holde løbetræningen ved lige om vinteren. Man kommer ud i naturen og træner på en anderledes måde. Derudover arrangeres der jævnligt inspirerende crossløbs-træninger af klubbens træner.

Løber du cross sammen med nogen?

Jeg løber sammen med medlemmer fra Team Sdr. Omme IF. Vi løber ikke lige hurtigt, men vi har altid et samlingspunkt, hvor vi mødes og udveksler løbeoplevelserne og varmer os på te og hjemmebagt kage. Vi gør meget for det sociale, det skal være hyggeligt at komme i klubben, så alle har lyst til at være med.

Hvordan vil du beskrive cross-løb for dem, der ikke ved hvad det er?

Cross-løb giver nogle dejlige oplevelser i naturen. Crossløb er løb med udfordringer i skov, på strand, i mudder og på ujævnt og kuperet terræn.

Hvem vil ifølge dig kunne få en oplevelse ved at tilmelde sig VM Cross 2019 i Aarhus?

Alle kan være med til crossløb, unge og gamle og alle der kan lide at få pulsen op og løbe i kuperet terræn.

 

LIGESOM RIKKE KAN DU OGSÅ VÆRE MED I VM CROSS – VÆLG DIN DISTANCE HER

2 km | Sprint
4 x 2 km | stafet
4/8/12 km | Cross & Trail
10 KM | VM-Løbet: The Search