Running26’s netværksklub for ledere melder klar til VM Cross, og glæder sig til en dag, der bare har det hele, da der både som tilskuer og aktiv venter fantastiske oplevelser, bundet sammen af en masse god tid og anledning til at kunne hygge og netværke på dejlig uformel vis. Lær mere om Running26 og om hvordan deres tur til VM Cross styrker relationer. 

Virksomhed: Running26 

By: Charlottenlund

Foto: Privatfoto (Running26).

Virksomheden Running26 har fokus på sundhed og styrker relationer i virksomheder gennem sport. Deres netværksklub hedder Club Running26, og de er klar til en af de helt store løbeoplevelser til VM Cross. 

Club Running26 er en netværksklub for ledere med fysisk aktivitet, primært med løb som omdrejningspunkt. Der er 3-4 ugentlige fællestræninger (løb, cykling, styrketræning mm), foredrag, klubture i ind- og udland samt fælles deltagelse i diverse motionsløb. Der er ca. 70 aktive medlemmer i alt pt. 

Club Running26 stiller med stærkt hold fra København

Club Running26 kommer med ca. 15-20 personer, der skal deltage i motionsløbet. Der er arrangeret fælles transport fra København til Aarhus, og retur på løbsdagen. De fleste deltager på 4/8/12 km Cross & Trail løbet kaldet The Toughest, men kommer muligvis også med et stafethold. Club Running26 skal have den fulde pakke, og har derfor fået lavet en hospitality-pakke. Her spises der fælles frokost på race venue, og der er rigtig gode pladser til VM Cross for eliten. Bagefter skal der så selv prøves kræfter med det unikke løb i motionsløbet. Og som altid, så har Running26 nogle sjove gimmicks klar undervejs, som er en hemmelighed. Kom til Moesgaard Museum og oplev det selv. 

Glæder sig til den fulde pakke

Vi spurgte Club Running26 ind til, hvad de glædede sig til på dagen, og hvorfor de deltager i VM Cross. 

Fordi arrangementet bare har det hele. Både individuelt og som gruppe venter der med sikkerhed en helt unik dag. De fleste af os fra Running26 kommer selv fra atletik-løbemiljøet, hvor VM cross historisk har været noget af det allermest prestigefyldte at deltage i og vinde. At det i år afvikles på dansk jord er en perfekt mulighed for at se verdens bedste løbere i aktion. Men det skyldes bestemt lige så meget det fantastiske setup DAF har stablet på benene, både ift. at revitalisere VM løbet, og ikke mindst det efterfølgende motionsløb, hvor vi selv kan prøve kræfter med ruten. 

Dermed bliver det bare den perfekte pakke for os, da der både som tilskuer og aktiv venter fantastiske oplevelser, bundet sammen af en masse god tid og anledning til at kunne hygge og netværke på dejlig uformel vis,” siger Bjarke Kobberø, cheftræner i Club Running26. 

Forventningerne er høje. Vi har fulgt forberedelserne tæt siden det kom frem, at DAF skulle arrangere løbet, da løb og dansk atletik ligger vores hjerter nær. Vi glæder os virkelig til at se VM løbet, da vi ved at ambitionerne er høje for at sparke nyt liv i et event, der har mistet noget af fordums storhed. 

Og vi ved hvilket kæmpe stykke arbejde, der er blevet og bliver lagt i at levere en folkefest på dagen. Det bliver selvfølgelig også super fedt selv at få mulighed for at prøve kræfter med ruten ved Moesgaard.

Hvem er Club Running26

Running26’s mål er at styrke relationer blandt medarbejdere og personer, og hvilken bedre måde at gøre det på end til løb og motion. Running26 har deres egen netværksklub Club Running26, men derudover har man mange forløb med virksomheder. Club Running26 går efter store løbeoplevelser, hvor VM Cross hurtigt stod frem. 

Club Running26 har eksisteret i ca. 10 år med faste ugentlige fællestræninger. De har sammen deltaget i et hav af motionsløb i Danmark, samt haft rejser til mange store udenlandske marathonløb. Over de seneste år har Club Running26 selv afviklet og arrangeret en del skræddersyede rejser med trailløb som udgangspunkt, til bl.a. Island, Marokko, Skotland, Alperne, Mallorca mm. Det er dog fællestræningerne, der er rygraden i clubben.

Hvad er det, der gør løb så specielt, og hvordan virksomheder kan drage fordel af det 

Bjarke Kobberø forklarer her, hvorfor løb er så specielt: “Når man træner sammen mødes man på en anden bane end når det er rundt om mødebordet eller lignende. Jakkesættene er væk, paraderne nede, og når først man har svedt sammen og delt løbeoplevelser, knyttes der nogle meget stærke bånd. 

Det er en meget uformel og afslappet måde at netværke på, og muligheden for at kombinere sin egen træning med udvikling og styrkelse af sit netværk er for mange meget værdifuldt i en travl hverdag.”  

Løb skal være sjovt, og det gælder om at slippe legebarnet løs, siger Bjarke Kobberø, når han skal give et godt råd til cross-løb. 

Det kan lyde banalt, men det gælder om at slippe legebarnet løs, og bare nyde det. Det kan være møghårdt at løbe cross, men fokuser på at det kan være once-in-a-lifetime at løbe et løb som dette. Den kedelige trænerkommentar vil nok være at passe på med at lægge alt for hårdt ud, så dampen kan holdes oppe hele vejen med hovedet højt.

Club Running26 træner i skoven og gør sig klar til VM Cross 

Vi træner i skoven hver lørdag, typisk med en masse bakkeløb og anden spas. Vi har derudover ikke som sådan trænet specifikt til dette løb, men mange har deltaget i en del trailløb og lignende henover de seneste år. Vi har haft Jakob Larsen (løbsdirektør for VM Cross 2019) ude og fortælle om VM Cross, og DAF’s tilgang til og ambitioner for eventet. Det gav medlemmerne et super motiverende kig bag kulissen og en masse gejst til at deltage.

VM Cross er starten på mange løbeoplevelser i 2019

VM Cross glæder sig til at byde Club Running26 velkommen til en forhåbentlig stor og uforglemmelig løbeoplevelse. Er du mere interesseret i Club Running26 og hvad der ellers sker i 2019, så står den på mange forskellige og yderst attraktive ting. Her kan nævnes London Marathon, træningscamp (trailløb og landevejscykling) på Mallorca til maj, deltagelse i North Coast Ultra, Dublin Marathon samt ørken-etapeløb i Peru sidst på året. 

 

LIGESOM RUNNING26 KAN DU OGSÅ VÆRE MED I VM CROSS – VÆLG DIN DISTANCE

2 km | Sprint
4 x 2 km | stafet
4/8/12 km | Cross & Trail
10 KM | VM-Løbet: The Search