FÅ SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL HER

De mest stillede spørgsmål og svar hertil kan du finde her i vores FAQ.

Alle kan deltage i VM Cross på motionsløbene, uanset hvor hurtigt du løber! Man skal være fyldt 8 år og vi anbefaler at børn fra 8 – 12 år løber sammen med en voksen.

Løber du en 10km på under hhv. 33 min. som mand eller 37 min. som kvinde, kan du få en helt unik oplevelse ved at tilmelde dig ”The Search”! Her får du lov til at løbe med i det rigtige VM løb sammen med verdenseliten! Læs mere om The Search her

Du tilmelder dig online via dette link: https://www.sportstiming.dk/event/5422/app

Når du deltager som motionist, kan du ikke vinde IAAF/Mikkeller World Cross Country Championships 2019, men du får stadig den fulde VM-oplevelse og løber på samme rute som VM-eliten.

Løbet lever op til de højeste krav og standarder fra det internationale atletikforbund IAAF og som deltager har du en ”once in a lifetime” mulighed for at opleve et verdensmesterskab på tætteste hold som deltager.

Startnummer til motionsløbene kan afhentes på løbsdagen den 30. marts fra kl. 11.00 i Expo/Udleveringsteltet ved stævneområdet på Moesgaard Museum. Følg skiltningen, når du kommer derud.

Medbring venligst informationen med det startnummer du får sendt på mail i ugen op til løbet, da det gør det nemmere for de frivillige hjælpere der udleverer startnumrene. 

Der er ingen præmier til vinderne af motionsløbene, men der er en super flot VM medalje til alle der krydser målstregen.

Du kan læse mere om den spektakulære VM rute her.

Bag IAAF/Mikkeller World Cross Country Championships 2019står: Dansk Atletik Forbund i samarbejde med Sport Event Denmark og Aarhus Kommune.

IAAF står for ”International Association of Athletics Federations” og er det Internationale Atletik Forbund.

I princippet kan du løbe i alle slags løbesko, men hvis du vil være sikker på at stå ordentligt fast, så anbefaler vi en sko med en grov sål. Se evt. ASICS udvalg af cross og trail sko her.

Du kan købe et gavekort direkte gennem Sportstiming. Læs mere om gavekort her.

Nærmere info omkring The Search sendes ud medio februar. 

Ja, du kan logge ind på Sportstiming.dk med din profil og skifte ejer på din tilmeldinger under ”Mine ordrer”. I højre side af din ordre kan du klikke på ”Skift ejer”. Herunder kan du indtaste e-mail på den deltager, som skal overtage din tilmelding.

Nej, men du er velkommen til at overdrage dit startnummer til en anden.

Du kan logge ind på Sportstiming.dk med din profil og skifte ejer på din tilmeldinger under ”Mine ordrer”. I højre side af din ordre kan du klikke på ”Skift ejer”. Herunder kan du indtaste e-mail på den deltager, som skal overtage din tilmelding.

Du kan godt tilmelde flere løbere på en gang inden du går til betaling. Klik da på “Tilføj endnu en tilmelding” knappen for at lave flere tilmeldinger samtidigt, og klik “Næste” når du har tilføjet alle.

VM Cross er for alle og det er muligt at gå ruten hvis man deltager i The Sprint 2 km

På de øvrige distancer er det også ok at gå på ruten, hvis bakkerne bliver for hårde! Husk altid at trække til højre, så de andre deltagere nemt kan komme forbi dig på ruten.

Fordi ruten er på græs, gennem mudder, op og ned af bakker, så kan du desværre ikke deltage som kørestolsbrugere eller med babyjogger.

Du kan læse mere om overnatningsmuligheder i Aarhus her

Borgerinformation om afspærring, offentlig transport osv. vil blive distribueret i løbet af marts 2019. Information vil også være at finde på hjemmesiden.

Der er desværre ikke mulighed for at komme i bad efter eventen. Vi anbefaler du tager nogle poser med til dine beskidte sko og lign., da du kan forvente at blive både våd og mudret.

Ja, der er mulighed for at få opbevaret en taske i teltet ”baggage opbevaring” der ligger ved startnummerudleveringen. Din taske bliver mærket med dit startnummer og udleveres kun mod fremvisning af  dit startnummer.

Prisen stiger, når der er solgt 500 startnumre på de forskellige distancer.

Der vil der være rig mulighed for at købe mad og drikkevarer på venue. 

Der er gratis adgang for tilskuere til VM Cross, så tag gerne familie, venner og kolleger med. Og der er også gratis adgang til Moesgaard Museum på dagen. 

Dem kan du se her.

Din tid registreres hver gang du passerer start. Dvs. der er tages tid ved hhv. 4km – 8km og 12km ude på ruten. 

Løbet kan blive udskudt eller aflyst ved lyn og torden eller andre naturkatastrofer.  

Alle rettigheder til anvendelse af logo, design og event navn tilhører International Association of Athletics Federations (IAAF)og må udelukkende anvendes ved skriftlig tilladelse fra IAAF.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at sende en mail til [email protected]