Pressemeddelelser

Onsdag 28. marts 2018

Om præcis en uge åbner tilmelding til VM Cross Country 2019 på aarhus2019.dk.

VM-sitet er netop lanceret, og der er allerede nu mulighed for at læse om eventen og de forskellige løb, så man kan sidde klar ved tasterne onsdag 4. april og tilmelde sig den ønskede distance.

Læs pressemeddelelse HER.

Onsdag 7. marts 2018:

Vild VM-rute i Aarhus godkendt af Det Internationale Atletikforbund, IAAF

“Vanvittigt projekt – på den sjove måde” og “Troede aldrig jeg skulle komme hverken op eller ned” var blot nogle af cross-løbernes umiddelbare kommentarer til ekstrem VM-rute henover taget på Moesgaard Museum ved onsdagens testløb. Samtidig blev Mikkeller offentliggjort som titelsponsor for VM Cross Country Aarhus 2019.

Læs pressemeddelelse HER.

Mandag 3. april 2017:

Sebastian Coe imponeret over nytænkende koncept for VM i crossløb 2019

Sebastian Coe, præsident for det internationale atletikforbund, var i dag ude at se ruten for VM crossløb 2019, som bl.a. kommer til at løbe hen over Moesgaard Museums skrånende græstag. Dansk Atletik Forbund lægger i samarbejde med Aarhus Kommune og Sport Event Denmark op til epokegørende ændringer i mesterskabet, og IAAF er begejstret.

Læs pressemeddelelse HER.

Torsdag 1. december 2016:

Danmark vært for VM Cross Country 2019

Torsdag morgen den 1. december fik Danmark en tidlig julegave ved at vinde værtskabet for VM Cross Country 2019. Aarhus skal lægge græs til verdensmesterskabet i én af atletikkens mest prestigefyldte discipliner.’
 
Læs pressemeddelelse HER.